Productes Naturals Capell S.A., és una empresa agroalimentària de tipus familiar i arrelada al territori. Sempre hem apostat per productes artesanals i naturals de màxima qualitat buscant un equilibri entre la tradició artesanal i la utilització de la tecnologia més avançada, sempre respectant el medi ambient.

En un origen només produíem mel, ja que la nostra tradició apícola es remunta a tres generacions. Posteriorment, vàrem afegir altres productes naturals i artesanals dins la nostra gamma (melmelades, codonyat, etc) per afavorir una alimentació saludable i amb tot el sabor de les receptes de tota la vida.

La nostra filosofia d’empresa i caràcter innovador, va fer que adaptéssim els nostres camps per una agricultura ecològica, sent un valor afegit als nostres productes. Utilitzem ingredients de proximitat, ja s’hagin produït en les nostres finques o bé d’agricultors pròxims que segueixen la nostra filosofia.

Des de llavors, l’empresa no ha parat d’innovar i incorporar nous productes com ara les cremes de verdures, la salsa de tomata per pasta i pizza, i la salsa amb alt contingut de licopè. També hem millorat els nostres productes a nivell nutricional ja sigui reduint les quantitats de sucre, etc. Inclús, treballem en millorar els nostres envasos ja que les tapes son lliures de bisfenol A.