Una empresa de tradició familiar

Som una empresa agroalimentària familiar situada al Pla d’Urgell i ben arrelada al territori. Des de fa més de 30 anys ens dediquem a allò que sabem fer millor: treballar els camps com s’ha fet sempre, respectant els temps de collita i els cicles de cultiu, i elaborar conserves de qualitat per tal de poder-ne gaudir tot l’any.

En un inici l’empresa es dedicava exclusivament a la mel, seguint la tradició apícola de la família, però aviat es va ampliar l’activitat amb l’elaboració de melmelades i codonyat, conserves típiques del territori.

El model d’agricultura convencional cada cop era més abusiu i menys sostenible pels agricultors i per la terra i vam creure que era necessari un canvi en el model de producció. Adaptar les nostres finques a l’agricultura ecològica va ser un repte que vam emprendre amb il·lusió i amb el convenciment de que era el camí necessari a seguir, en un moment on “bio” o “eco” encara no formaven part del nostre vocabulari habitual.

D’això ja en fa quasi 25 anys, ens agrada veure com aquesta filosofia s’ha anat estenent i cada cop hi ha més consciència de la necessitat de produir aliments saludables, ecològics i de proximitat.

Nosaltres hem aprés i millorat a base de prova i error. Actualment controlem tot el procés de producció, des de que sembrem els camps fins que envasem les conserves llestes per consumir. Comptem amb una ampla varietat de tomates, salses i cremes de verdura. Combinem les receptes tradicionals de la nostra regió amb la tecnologia més avançada per tal d’oferir aliments de qualitat que es puguin consumir habitualment.

Aliments artesans, ecològics i de qualitat


Descobreix-los